DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Servergazi İmam Hatip Ortaokulu

May

Okul Müdürümüz Ali KAHRAMAN başkanlığında, okul müdür yardımcımız İsmet CANBAY koordinasyonunda yaptığımız KTS ve ilgili süreçlerle ilgili bilgilendirme toplantısında öğretmenlerimize bilgi verildi.

Şbt

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Öğrenci Başvuru İşlemleri E-Okul girişiyle yapılacaktır.
EBA-Kurs (https://e-kurs.eba.gov.tr) adresinden aşağıdaki resimlerdeki adımları takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Şbt

2.Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları 27/02/2017 tarihinden itibaren 8.sınıflar için ve 04/03/2017 tarihinden itibaren 5.-6. ve 7. Sınıflarımız için başlıyor.

6 Şubat Tarihi İtibariyle Uygulanacak Yeni Ders Programımız

Ara

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 5.-6.-7. ve 8. sınıflara yönelik "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Semineri" verildi.

Ara

Kas

TEOG Sınavı öncesi, Öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte sınav kaygısını azaltmak ve motivasyon artırmak amacıyla balon uçurtma etkinliği yaptık..Dualar ve salavatlar ile balonlarımızı bulutlarla buluşturduk.Öğrencilerimiz sınav öncesi stres attılar.